House Lahti logo

Etsitkö hyvää kiinteistönvälittäjää Lahdesta?

Valitse suoraan paras! HOUSE Lahti on aitoa kotiseutuylpeyttä tunteva kiinteistönvälitysalan yritys, jolle asiakas on aina ykkönen. 

Lahden seuratuin

Olemme Lahden seudun seuratuin yritys sosiaalisissa medioissa – kymmenet tuhannet seuraajat takaavat asunnollesi arvoisensa näkvyyyden, niin yrityksemme omissa kuin välittäjiemme vahvoissa henkilöbrändikanavissa.

Ei kauppaa, ei kuluja

Meillä et maksa mitään, jos asuntoasi ei saada myydyksi. Suuntaa antavat esimerkkipalkkiot meillä ovat seuraavat: Asunto-osakkeet 3,5%, kiinteistöt 4,0%, ostotoimeksiannot 3,0% – sisältäen arvonlisäveron ja kaikki markkinointikulut.

Yksilölliset still-kuvat ja Suomen parhaimmiston videokuvaaja

Näin varmistamme, että myynti-ilmoituksesi ei huku massaan. Korostamme jokaisen kohteen parhaita puolia, emmekä tyydy keskinkertaisuuteen.

PÄIJÄT-HÄMEEN VÄLITTÄJÄ

Uutiset ovat pitkään toistaneet samaa mantraa, etätyöt alkavat osalla maistumaan jo happamalta ja tietoa tulevasta on vaikea ennustaa. Voisi kuvitella, että tällaisena ajanjaksona on epävarmaa tehdä asuntokauppaa… 

Tilanne on kuitenkin päinvastainen. Myös meillä Lahdessa ihmiset etsivät jatkuvasti uusia koteja ja kauppa käy tasaisesti – tietynlaisista asunnoista on jopa pulaa. Kun kiinteistönvälityksen kumppani on valittu tarkkaan, ei markkinatilanteesta tarvitse liikaa kantaa huolta.

Asunnon myynti vaatii aina ammattitaitoisen tiimin, joka tekee taustatyöt huolella – ja me HOUSE Lahdella panostamme juuri tähän. Palveluksessamme on monipuolinen joukko alan erikoisosaajia ja työskentelemme porukalla sen eteen, että asiakkaamme luovuttavat ja vastaanottavat avaimet tyytyväisenä. 

“Tehdään yhdessä teidän unelmista totta”, on vuosien varrella syntynyt sloganimme, jota noudatamme työssämme edelleen päivittäin. 

Lue lisää alta, ja kerromme miksi!

NÄKYVYYDELLÄ TULOKSIIN, NYKYAIKAISIN KEINOIN

Kiinteistönvälittäjän valinta on tärkeä päätös. Ensinnäkin siitä syystä, että kyseessä on sinun kotisi ja omaisuutesi, jonka takia valintaa ei kannata tehdä hätiköiden. Toiseksi, koska ihmiset ja asunnot ovat kaikki yksilöitä, on kiinteistönvälittäjä osattava ottaa huomioon valtava määrä erilaisia tilanteita, faktoja, dataa ja olosuhteita.

HOUSE Lahti on aitoa kotiseutuylpeyttä tunteva kiinteistönvälitysalan toimija, jonka tärkein tehtävä on tehdä asiakkaidemme toiveista totta. Me emme tyydy copy pasteen, vaan lähdemme aina liikkeelle analysoimalla, kuinka kukin kohde myydään mahdollisimman tehokkaasti, läpinäkyvästi ja hyvään hintaan. 

Käytämme monipuolisesti hyödyksi digitaalisia palveluita toimeksiannoista stailaukseen, mutta emme unohda henkilökohtaisen palvelun tärkeyttä tässä muuttuvassa maailmassa. Sen me ylpeästi todeten osaamme, hyvää välitystapaa joka päivä noudattaen.

PARHAIDEN TEKIJÖIDEN PERHE PALVELUKSESSASI

Oletko harkinnut asuntosi myyntiä? Kiinnostaisiko sinua tietää asuntosi tämänhetkinen markkina-arvo – ilman kustannuksia?

Maksuttomalla arviokäynnillä saat rehellisen arvion asuntosi arvosta

Me HOUSE Lahdessa tarjoamme jokaisen arviokäynnin ilmaiseksi. Saat arviokäynnin yhteydessä kattavan suunnitelman, kuinka juuri kyseessä olevan kohteen myynnin kanssa päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. Kanssamme asioidessasi tiedät aina, mitä tapahtuu seuraavaksi. 

Lahden seudulla olemme nostaneet useammankin taloyhtiön ja asuinalueen neliöhintoja, mutta liikoja emme lupaa. Hinta-arviomme perustuu aina tutkittuun dataan ja tiimimme kokemukseen tulevasta, joten haluamme olla jokaisen kohteen kohdalla täysin rehellisiä. 

Suurin syy siihen, että meistä on tullut Päijät-Hämeen nopeiten kasvava toimija alalla, on se että koko tiimimme puhaltaa yhteen hiileen. Myymme kohteet yhdessä, teemme töitä yhdessä. Onnistumme, epäonnistumme ja opimme yhdessä. Nautimme jokaisesta asioinnista ja kokemuksesta asiakkaidemme ja toistemme kanssa. Erinomaiset tulokset takaa huippuhenkilökuntamme, johon voit tutustua lisää vaikkapa tästä

HOUSE Lahti on ennen kaikkea perhe, johon jokainen asiakas oletusarvoisesti kuuluu.

Ota yhteyttä tai varaa arviokäynti tästä

Ota rohkeasti yhteyttä, jos kotisi, kiinteistösi tai sijoitusasuntosi myynti on ajankohtaista. Saat meidät kiinni alla olevan lomakkeen kautta, tai voit olla suoraan yhteydessä tiimiimme.

House Asunnot Lahti Oy

Laiturikatu 2, 15140 Lahti

Y-tunnus: 2971478-7