Teemu on ratkaisumyynnin ammattilainen, joka ratkoo jokaisen asiakkaan haastavimmatkin toiveet. Pitkä työkokemus myynnistä ja myynnin johtamisesta on tuonut vuosien saatossa varmuutta tekemiseen, joka ei asiakkailta jää huomaamatta. Teemu on aiemmin toiminut mm. Uponorilla tuotepäällikkönä, Rambollilla liiketoiminta- ja yksikönpäällikkönä, Onnisella aluemyyntijohtajana Infralla sekä Nastolan vesilaitoksella vesihuoltoinsinöörinä. Näiden vuosien aikana kokemusta on karttunut runsaasti kiinteistöjen teknisistä järjestelmistä ja varsinkin käyttövesi, hulevesi ja viemärijärjestelmistä. Lisäksi myyntikokemusta löytyy talotekniikan projektimyynnistä linjasaneerauksien ja uudiskohteiden talotekniikkaelementtien osalta, sekä erikoisempien lattialämmitys- ja lumensulatusjärjestelmien osalta. Voidaan siis sanoa, että varsinkin kiinteistöjen ja vapaa-ajan asuntojen tekninen puoli sekä niiden myyminen on vahvasti Teemulla hallussa.

Ratkaisumyynnin ammattilaisena Teemu luottaa siihen, että jokaiseen ongelmaan löytyy ratkaisu. Ratkaisun avaimena Teemu luottaa isoon verkostoonsa, josta löytyy loistavat kontaktit lähes jokaiseen asuntokaupan yhteydessä liittyvään ongelmaa. On kyse sitten remonteista, kiinteistön huollosta ja ylläpidosta tai niiden kustannuksista, verkostosta löytyy apu tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Teemu on lisäksi toiminut vuosia jääkiekon SM-liigan erotuomarina, jonka kautta tarkkasilmäisyys ja vaatimustaso omaa työtä kohtaan on noussut huipputasolle. Luonteeltaan Teemu on avoin ja rehellinen, jonka lisäksi aktiivinen ote työhön saa jokaisen asiakkaan tyytyväiseksi.