Arvonnan ehdot

  1. Arvonnan järjestäjä: House Asunnot Lahti Oy, Laiturikatu 2, 15140 Lahti
  1. Arvontaan voivat osallistua Suomessa asuvat, 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran. Arvontaan eivät voi osallistua House Asunnot Lahti Oy organisaatiossa työskentelevät henkilöt.
  2. Arvontaan osallistumisaika on 31.03.2021 – 30.09.2021. Arvonta suoritetaan 31.10.2021 mennessä
  3. Arvontaan osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi ottaa yhteyttä arvontaan osallistuneeseen puhelimitse markkinointitarkoituksissa.
  4. Palkinto on muuttopalvelu sekä muuttosiivous Lahden alueella TAI lahjakortti vapaavalintaiseen huonekaluliikkeeseen (arvo 1500 €). Palkinnon voi lunastaa vuoden kuluessa voittajan valitsemisesta.
  5. Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron arvonnan palkinnosta.
  6. Palkintoa ei vaihdeta käteiseen rahaan.
  7. Arvonnan voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Järjestäjällä on oikeus julkaista arvonnan voittajan nimi ilman erillistä suostumusta ja korvausta. Arvonnan voittaja voidaan myös julkaista House Asunnot Lahti Oy:n medioissa, nettisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa. House Asunnot Lahti Oy:lla on oikeus käyttää arvonnan voittajan tietoja omiin markkinointitarkoituksiin. Arvontaan osallistujien henkilötietoja käsitellään House Asunnot Lahti Oy:n tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. Facebook ei ole arvonnassa mukana.
  8. Nämä viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia ja osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja samalla hyväksyvät nämä arvonnan säännöt. Osallistuminen ei edellytä ostamista ja järjestäjällä on oikeus sääntömuutoksiin.