Jälleenmyynti­arvon optimointi

Meidän lisäarvomme rakennuttajille

Tiedätkö, mitkä ratkaisut nostavat talosi arvoa eniten? Tiedätkö tulevan asuinalueen lainalaisuudet hintaluokkien suhteen? Näiden peruskysymysten pohjalta haluamme tukea rakentamista kannattavuutta painottaen.

Kiinteistönvälittäjinä ja asuntomyyjinä näemme päivittäin ostajia ja ostajien kriteereitä asumisen suhteen. Maailman muuttuessa myös asumisen vaatimukset korostuvat entisestään.

Olemme myyneet paljon omakotitaloja, jotka on myyty reilusti suuremmalla summalla kuin mitä niiden rakentamisen kokonaiskustannus on ollut muutama vuosi sitten. Toisaalta olemme myyneet myös paljon omakotitaloja, joissa toteutunut myyntihinta on ollut reilusti kokonaiskustannusta alempana, jolloin tappiota on tullut selkeästi. Tämän vuoksi haluamme sinua auttaa tekemään juuri niitä oikeita ratkaisuita.

Ei sattumaa, vain harkittuja tekoja.

Prosessi lähtee käyntiin siinä vaiheessa, kun sinulla on selkeä suunnitelma talon suhteen. Käymme kanssasi läpi talon pohjapiirustuksen, pintamateriaalit, autosäilytystilat, talousrakennukset, pihat ja terassit sekä alueen toteutuneet myyntihinnat.

Kerromme rehellisesti mielipiteemme ja lähitulevaisuuden ennusteet, joiden avulla pääset tekemään lopullisia päätöksiä talon suhteen. Tavoitteena on aina saavuttaa mahdollisimman onnistunut lopputulos, johon voit luottavaisin mielin olla tyytyväinen.

Miksi tämä hyödyttää juuri sinua?

Tiesitkö, että todella suuri osa omakotitaloasujista myy talonsa ensimmäisen viiden vuoden aikana? Tähän on usein syynä yllättävät elämäntapahtumat, niin kuin asuntokaupassa aina: perheenlisäys, lasten muutto pois kotoa, ero, kuolema tai paikkakunnan vaihto työn takia.

Mihinkään näistä ei voi koskaan valmistautua, mutta se saattaa tapahtua kenelle tahansa. Kun rakennusinto lähtee päälle ja haluat rakentaa perheellesi unelmiesi talon, järki usein häviää tunteiden alle. Tästä syystä rakennuskustannuksia enemmän kannattaa panostaa talon jälleenmyyntiarvoon.

Palvelu sopii jokaiselle omakotitalorakentajalle, joka haluaa tehdä taloudellisesti kestäviä ratkaisuja. Tavoitteemme on aina saada asiakkaillemme jopa kymmenien tuhansien eurojen hyöty konsultaatiostamme.

Hinta

1500 € (sis. ALV).

Hinta sisältää: Tapaamisen talon suunnitteluvaiheessa, selkeät neuvot tapaamisen jälkeen sekä kaiken mahdollisen avun mm. materiaalivalinnoissa koko rakennusajan.

HUOM! Myyntitoimeksiannot kanssamme sisältävät aina myös jälleenmyyntiarvon optimoinnin.

Valokyltti seinällä
Kasimir Virtanen

Kasimir on syntynyt perheeseen, jossa isä on rakennesuunnittelija ja äiti sisustusarkkitehti. Rakentaminen, asuntosijoittaminen ja asuminen ovat siis aina olleet läsnä hänen elämässään.

Vuosien saatossa Kasimir on auttanut lukuisia lahtelaisia valintojen suhteen suunnitteluvaiheessa. Tästä syystä myös useat remontoijat ja rakentajat käyttävät meidän palveluitamme. Rehelliset mielipiteet, ajan hermoilla pysyminen, loistava visuaalinen silmä sekä ennakkoluuloton ajattelutapa ovat vahvuuksia, joista Kasimir ei tingi koskaan.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Asiakas­palaute:

Olemme tehneet HOUSE Lahden kanssa yhteistyötä nyt noin puolentoista vuoden ajan. Tänä aikana olemme saaneet paljon hyödyllistä tietoa markkinoinnista, sisustusratkaisuista, osto- ja myyntihinnoista. Edellä mainittujen asioiden ansiosta kohteidemme myyntiajat ovat olleet lyhyet ja olemme saaneet parhaat mahdolliset myyntihinnat.

HOUSE on mukana projekteissamme aina alusta loppuun saakka; jo ennen kohteen ostamista tai uudiskohteen suunnitteluvaiheessa saamme asiantuntevaa tietoa sen mahdollisesta myyntihinnasta, sekä projektin alussa ja aikana mietimme yhdessä parhaiten myyviä sisustusratkaisuja.

Haluamme tehdä Lahden alueella uniikkeja ja laadukkaita ratkaisuja ja HOUSE on hyvä yhteistyökumppani täydentämään omaa osaamistamme.

– Päällikkökiinteistöt Oy