Osto­toimeksianto - asunnon osto lahdesta

Asunnon osto Lahdesta mielessä? Tee ostotoimeksianto!

Oletko etsimässä tai ostamassa asuntoa Lahdesta? Ostotoimeksianto avaa sinulle ovia asuntoihin, jotka eivät ole vielä tulleet julkisesti myyntiin. Me etsimme sinulle asunnon juuri sinun unelmiesi perusteella. Parhaimmat asunnot menevät usein niin sanotusti ”tiskin alta”, jolloin ostotoimeksianto on ainut vaihtoehto päästä niihin käsiksi. Ostotoimeksiannon aikana saat ihastua rauhassa asuntoon ilman muita ostajia.

Somemarkkinoilla tavoitetaan oikeat kodit

Olemme Lahden seudun kokenein ostotoimeksiantojen tekijä ja tiedämme, millä saamme löydettyä juuri ne oikeat kodit. Meidän somemarkkinoinnilla tavoitamme noin puolet Lahden seudulla asuvista ihmisistä, jolloin saamme tiedon ostohalusta kaikkien myyjien tietoon. Tiedämme hakukriteerit, joilla saamme parhaimmat tulokset ja teemme etsinnän täysin teidän puolestanne. Teidän ei tarvitse kuin tulla ihastumaan asuntoon.

Oikotie verkkosivut kannettavan näytöllä

Ei kuluja, ellei kauppaa

Me uskomme omaan tekemiseemme niin vahvasti, että pidämme välityspalkkiomme läpinäkyvänä ja reiluna. Meille ei tarvitse maksaa palkkaa työstä, joka ei ole päätynyt asuntokaupoille.

Ostotoimeksiannot nyt myös oikotie.fi ja etuovi.com -palveluissa

Kesän 2020 aikana myös Suomen suurimmat asuntoportaalit avasivat omat osionsa ostotoimeksiannoille ja ilmoitukset menevät jatkossa aina myös näihin kanaviin. Nyt myyjät voivat etsiä potentiaalisia ostajia myös näistä asuntoportaaleista. Jos siis olet ostamassa asuntoa Lahden seudulta, tutustu rohkeasti näihin verkkopalveluihin.