Kiinteistövälitys

Myynti­toimeksianto

HOUSE auttaa asiakkaitaan kokonaisvaltaisella palvelukonseptilla, jossa asuntokauppoja tarkastellaan asiakkaan elämään vaikuttavana isona päätöksenä. Olemme mukana koko myyntiprosessin ajan auttamassa asiakkaitamme toteuttamaan unelmansa. Arviokäyntimme on aina maksuton, jonka aikana haluamme kertoa teille mahdollisimman kattavasti toimintamme sekä kerromme asiakkaidemme kovasti arvostetun hinnoittelun perustelut.

Osto­toimeksianto

Ostotoimeksianto on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä käsiksi niihin asuntoihin, jotka eivät ole julkisessa myynnissä. Ostotoimeksiannot menevät kauttamme myös Suomen suurimpiin asuntoportaaleihin. Tehokkaan somemarkkinoinnin avulla yhdistämme ostajat ja sopivat asunnot. Tyytyväinen asiakas on meille ykkösasia, joten maksat vain työstä, joka päätyy asuntokauppoihin.

Digitaaliset palvelut

Parhaat kanavat, oikein kohdennetut markkinointiviestit, ammattitaidolla toteutetut materiaalit ja laajat verkostot auttavat meidät haluttuun tavoitteeseen ja tuottavat asiakkaillemme lisäarvoa. Digitaaliset palvelut täydentävät palveluvalikoimaamme ja esimerkiksi sopimukset ja tarjousneuvottelut tehdään aina sähköisesti. Palvelumme kattavat myös digitaalisen asuntokaupan ja virtuaaliset asuntostailaukset.

Some

Huolehdimme myyntitoimeksiannot ja ostotoimeksiannot tinkimättömällä asenteella maaliin asti.

Suositut somekanavamme tavoittavat kymmeniä tuhansia seuraajia ja satoja tuhansia näyttökertoja kuukausittain. Olemme siellä, missä myyjät ja ostajatkin!

Välityspalkkio

Välityspalkkiomme koostuu tehdyn työn ja tarvittavien markkinointitoimenpiteiden yhtälöstä, joten välityspalkkio on aina tapauskohtainen. Haluamme aina olla jokaisen euron arvoisia ja tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.