Myynti­toimeksianto - asunnon myynti lahdessa

Aina ainutlaatuinen myyntikonsepti

Aiotko myydä asuntosi Lahden alueella? Anna myyntitoimeksianto meille, ja  me löydämme asunnollesi juuri oikeat ostajat, olitpa sitten myymässä omakotitaloa tai rivitalo- tai kerrostalo-osaketta! Asunnon myyminen on paljon enemmän kuin esittelyjen pitämistä, esitteen jakamista ja valokuvien ottamista. Se on kokonaisuus, joka on aina ainutlaatuinen. Yksikään asunto ei ole samanlainen; siksi emme toimi myöskään aina samalla tavalla. Lähtökohtana on aina asiakkaan toiveet, tavoitteet ja unelmat. Asuntoa tärkeämpää on ymmärtää kokonaisuus, johon liittyy lähes aina isoja tunteita sekä isoja taloudellisia päätöksiä. Meidän tärkein tehtävämme on tuottaa mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaallemme ja siksi meidän tehtävämme on auttaa myös kaikissa muissa asunnon myyntiin liittyvissä asioissa.

Hinnoittelemme asunnot paremmin kuin muut

Asunnon hintaan vaikuttavat lukuisat tekijät alueen hintatason lisäksi, mm. sijainti, pintamateriaalit, koko, ilmansuunnat, kouluyhteydet, nettiyhteydet, valoisuus, varustelut ja lähes tärkeimpänä sen hetkinen tilanne tarjonnan suhteen.

Yrityksemme vahvalla kokemuksella ja ammattitaidolla pääsemme parhaimpaan mahdolliseen hintaan huomattavasti alaa keskivertoa useammin ja nopeammin. Olemmekin myyneet Lahden alueella jo lukemattoman määrän asuntoja tyytyväisille ostajille. 

Parhaimmat ammattilaiset takaamassa
markkinointi­materiaalin laadun

Myynti-ilmoitus on ensimmäinen asia, mitä ostajasi näkee asunnostasi. Kun haetaan parasta lopputulosta, keskinkertainen ei riitä. Tänä päivänä ammattivalokuvaajan käytön pitäisi olla enemmän sääntö kuin poikkeus. Me olemme kuitenkin vieneet asuntokuvauksen ja videokuvauksen seuraavalle tasolle ajattelemalla paljon pidemmälle.

Jokainen kohde kuvataan eri tavalla korostaen juuri kyseisen asunnon parhaita puolia. Kuvamme ovat aina mahdollisimman aitoja, mutta keskitymme parhaimpiin puoliin ja mietimme todella tarkkaan kuvakulmat ja järjestyksen ilmoituksessa. Yksi Suomen parhaimmista videokuvaajista pitää huolen, että jokainen esittelyvideo on tehty hienommin kuin muilla. Tämä edesauttaa asunnon myyntiä merkittävästi.

Valokyltti seinällä

Arviokäynti on aina ilmainen

Myyntitoimeksiantoon liittyvä arviokäynti on meillä aina 100% maksuton. Arviokäynnin yhteydessä kerromme kattavasti, kuinka saamme parhaimman mahdollisen lopputuloksen, ja räätälöimme samalla juuri teidän kodillenne parhaiten toimivan myynti- ja markkinointisuunnitelman. Haluamme tehdä teille selväksi, mitä tapahtuu seuraavaksi, ettei suunnitelmasta koskaan synny epätietoisuuden tunnetta. Olemme saaneet useita alueiden ja taloyhtiöiden ennätysneliöhintoja oikealla hinnoittelulla, ja kerromme aina näkemyksemme rehdisti ja avoimesti. Emme lupaile turhia, vaan uskomme vahvasti tekemiseemme.

Myyntitoimeksiannosta ei kuluja, ellei kauppaa

Me uskomme omaan tekemiseemme niin vahvasti, että pidämme välityspalkkiomme läpinäkyvänä ja reiluna. Meille ei tarvitse maksaa palkkaa työstä, joka ei ole päätynyt asuntokaupoille.

Markkinoiden laajin näkyvyys

Jos joku asia on meillä aina varma, se on somemarkkinointi. Siitä emme luovu koskaan. Testatusti ja todistetusti ylivoimaisesti parhain näkyvyys asunnollesi ja eniten potentiaalisia asiakkaita saavutetaan kattavalla somemarkkinoinnilla. Tässä siis jälleen yksi syy, miksi myyntitoimeksianto kannattaa antaa meidän asiantuntijoidemme hoidettavaksi, kun olet myymässä Lahden alueella asuntoasi.

Olemme ylivoimaisesti Lahden seuratuin kiinteistönvälitysyritys niin Facebookissa, Instagramissa kuin LinkedInissäkin. Kymmenet tuhannet seuraajat ja sadat tuhannet näyttökerrat kuukausittain tuovat asunnollesi enemmän näkyvyyttä kuin uskallat edes kuvitella. Meidän tarkkaan kohdennetut sponsoroidut mainoksemme ovat tuttuja lahtelaisille jo vuosien ajalta. Somen lisäksi käytämme tietysti tuttuja asuntoportaaleita Oikotie.fi, etuovi.com ja house-asunnot.fi.

Hyvä välitystapa on hyvän kiinteistön­välityksen perusta

Kiinteistönvälitys on yksi tiukimmin säädellyistä aloista Suomessa ja välitysliikkeiden toimintaa Suomessa valvoo Aluehallintovirasto (AVI). Kiinteistönvälityksessä tulee aina noudattaa hyvää välitystapaa. Meille on tärkeää, että teemme välitystyömme tarkasti hyvää välitystapaa noudattaen. Teemme esimerkiksi aina tarkan esiselvityksen myyntiin tulevasta kohteesta, sillä se hyödyttää sekä myyjää että ostajaa. Kun kaikki asuntokauppaan liittyvät tiedot ovat kaikkien saatavilla, peli on reilua ja homma rokkaa! Hyvästä välityksestä ja kiinteistönvälityksen pelisääntöjen noudattamisesta yrityksessämme huolehtii vastaava hoitaja. Tässä siis vielä yksi syy lisää miksi myyntitoimeksianto kannattaa antaa meille, kun olet etsimässä tai ostamassa asuntoa Lahden seudulta.