DIAS - Digitaalinen asuntokauppa

Digitaalinen asuntokauppa DIAS

Kun on mahdollista käyttää digitaalista asuntokauppa DIAS:ia, käytämme sitä aina. Näin saamme tehtyä kaupat nopeammin, juuri teille sopivaan aikaan ja rennossa tunnelmassa meidän toimistollamme. Tarjoamme aina lasit kuohuvaa DIAS-kauppojen yhteydessä.

Tarjousneuvottelut sähköisesti

Niin kuin sopimukset, myös tarjousneuvottelut tehdään aina sähköisesti. Olet sitten etelän lämmössä lomareissulla tai esittelyssä, meidän sähköinen tarjouslomake on nopea ja helppo ratkaisu nykypäivän kiireiseen elämään.

Myynti­toimeksianto- ja ostotoimeksianto­sopimukset sähköisesti

Nyt ollaan 2020-luvulla, joten eiköhän unohdeta turhat paperikaaokset ja tehdä kaikki sopimuspaperit sähköisesti! Allekirjoitus onnistuu joko meidän läsnä ollessa helposti verkkopankkitunnuksilla, tai rauhassa omalla kotisohvalla. Teemme kaikki toimeksiantosopimukset aina sähköisesti, mikä helpottaa molempien osapuolien elämää ja säästää aikaa.

Virtuaalinen stailaus

Sillä aikaan, kun muut stailaavat, me olemme jo myyneet. Virtuaalinen stailaus on oikeaa myyntistailausta huomattavan paljon nopeampi, edullisempi ja usein myös laadukkaamman näköinen ratkaisu. Meillä virtuaalinen stailaus kuuluu aina myyntikonseptiin, kun näemme sen auttavan parhaimman lopputuloksen hakemisessa. Virtuaalinen stailaus ei sovi kaikille asunnoille, mutta joskus se on täysin välttämätön. Suomen parhaimmat palveluntarjoajat pitävät huolen, että kuvat ovat niin aitoja, ettei niitä erota oikeasta sisustuksesta.