Yhteistyö­kumppanit

HB Promotion

HB Promotion toteuttaa HOUSE Lahden brändin mukaiset mainostekstiilit.

HB Promotion on yritysnäkyvyyden ja painoalan ammattilainen monipuolisilla merkkauspalveluilla sekä laajalla valikoimalla eri valmistajien tuotemerkkejä.

Oma brodeeraus- ja painotuotantomme takaa laadukkaat merkkaukset ja nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen. Meiltä saat yritystekstiilit, seuravaatteet, pelipaidat ja -asut, mainos- ja liikelahjat sekä muut logotuotteet.

Yrityksille ja seuroille tarjoamme verkkokauppa-alustan, josta tuotteiden tilaus omalla logolla sujuu helposti ja nopeasti.

HB Promotion

Visign

Visign on raikas palvelu rakennuttajille ja kiinteistönvälittäjille. Saat meiltä kattavasti kaiken, asunnon tai muiden tilojen myyntiin ja vuokraukseen tarvittavan, visuaalisen aineiston saman katon alta. Olemme toimineet pohjakuva- ja visualisointibisneksessä toistakymmentä vuotta. Olimme ensimmäisten joukossa luomassa maaperää sille visuaalisuudelle, jota kiinteistöjen markkinoinnissa tänä päivänä näkee. Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään, sillä he ansaitsevat vain parasta!

Olemme jo pitkään tehneet hedelmällistä ja syvää yhteistyötä House-Lahden kanssa. Tuotamme ”Lahtelaisen kiinteistönvälityksen rokkitähdille” pohjakuvia, digistailauksia ja 3D-visualisointeja uudiskohteisiin. House-Lahti on ollut edelläkävijänä ottamassa CubiCasan asuntojen skannaussovellusta käyttöön, jolla saa kätevästi ajantasaisen pohjakuvan tilasta kuin tilasta. Visign edustaa CubiCasa App:ia Suomessa.

Ota yhteyttä: info@visign.fi

Tutustu palveluihimme tarkemmin sivullamme:

https://www.visign.fi/

Suoraa logo

Suomen Rakennus­asiantuntijat Oy

Suomen Rakennusasiantuntijat Oy on asuntokaupan ja korjausrakentamisen asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys. Asiakaspalvelu ja asiakaslähtöisyys ovat peruskivemme. Kuntotarkastusten ammattilainen on apunasi elämäsi suurimpien unelmien keskellä. Kuntotarkastuksiin erikoistuneet ammattilaiset kokemuksella ihmisten mukana.

Paikallinen ammattilainen työssään ihmisten keskellä

SUORAA toimii rakennusalan asiantuntijana pääsääntöisesti kuluttajan apuna. Oli kysymys sitten asuntokaupasta, taloyhtiön korjaushankkeesta tai sisäilmatutkimuksesta, olemme turvaamassa ja auttamassa onnistuneeseen lopputulokseen pääsemisessä.

Kaikki SUORAA asiantuntijat ovat rakennusalan koulutuksen saaneita rakennusmestareita, rakennusinsinöörejä tai diplomi-insinöörejä.

Rakennuksen elinkaari on pitkä. Hallittu kiinteistönpito edellyttää erilaista asiantuntemusta ja osaamista. Asuntokaupan kuntotarkastukset, energiatodistukset, pinta-alamittaukset, kustannusarviot, korjaussuunnitelmat, HTT-tavarantarkastukset ja kosteusmittaukset ovat arkipäiväämme.

SUORAA – kuntotarkastus on aina kattavasti tehty. Tarkastusta ohjaa KH 90-00934 asuntokaupan kuntotarkastuksen suoritusohje, lisättynä erinomaisella asiakaspalvelulla ja vinkeillä rakennuksen ylläpitoon. Meille tuloksien selväkielinen esittely on itsestään selvää, niin kirjallisessa muodossa, kuin puhuttunakin.

Tähtäämme siihen, että työn valmistuttua asiakas voi tyytyväisenä sanoa tavoitteensa toteutuneen. Me annamme aikaa elämiseen.

https://www.suoraa.fi/

Ampersand Design logo

Ampersand Design

Ampersand Design Oy on House Asuntojen mainostoimistokumppani. Lahdessa sijaitseva markkinointiviestintätoimisto Ampersand on erikoistunut brändäykseen, näyttäviin visuaalisiin ilmeisiin, verkkopalveluiden toteutukseen sekä sujuvaan sisällöntuotantoon. 

House Asunnot saa Ampersandilta monipuolisia markkinointiviestinnän ja graafisen suunnittelun palveluita aina valokuvauksesta koodaukseen, ja olipa Ampersandilla luovat tuntosarvensa pelissä myös näiden nettisivujen toteutuksessa.

https://ampersand.fi/

Oilon Lämpöässä logo

Oilon ja Lämpöässä maalämpö­pumput

Maalämpö on erittäin suosittu lämmitysmuoto, koska se on käyttäjälleen huoletonta ja edullista ympäri vuoden.  Kotimaisissa Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumpuissa näihin ominaisuuksiin yhdistyvät lisäksi nykyaikainen muotoilu, helppokäyttöisyys ja kestävyys.

Lämmitys on kiinteistön suurin yksittäinen energiakulu, joten maalämmön avulla voidaan säästää asumiskuluissa merkittävästi. Maalämpö on maaperään varastoitunutta uusiutuvaa auringon lämpöä. Maalämpöpumppu tekee lämmittämisestä ja jäähdyttämisestä ekologista, kun suurin osa energiasta saadaan ilmaisena maaperästä. Maalämpöpumpun käyttö vaatii sähköä, mutta sillä saadaan oikein suunniteltuna tuotettua moninkertaisesti lämpöä. Lämmityskulut tippuvat keskimäärin kolmannekseen siirryttäessä perinteisistä lämmitysmuodoista maalämpöön.

Maalämpö yhdistettynä vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään sopii hyvin niin uusiin rakennuksiin kuin olemassa oleviinkin. Uusiutuva maalämpö pienentää kodin hiilijalanjälkeä merkittävästi. Maalämmön ansiosta kodista tulee huomattavasti omavaraisempi. Riippumattomuus ja omavaraisuus luovat turvaa. Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumpuilla saadaan aikaan suurin säästö säällä kuin säällä, helpoimmin. Lisäksi kodin viilennys kesällä onnistuu maalämpöpumpulla kaikkein edullisimmin, sillä maaperä pysyy helteellä selkeästi ilmaa viileämpänä.  Uusissa taloissa viilennys alkaakin olla jo enemmän sääntö kuin poikkeus.

Sekä Oilon että Lämpöässä tuotemerkit kuuluvat kotimaisen Oilon konsernin tuotevalikoimaan. Suomalaisen työn jälki näkyy laadussa, joka varmistetaan huolellisella laitekohtaisella tehdastestauksella. Yrityksen osaaminen on laajaa aina pientalomaalämpöpumpuista suuriin teollisuuslämpöpumppuihin. Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumppujen tuotekehityksen ydin on asiakkaan tarve. Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumpuilla on vuosikymmenten kokemus kiinteistöjen lämmittämisestä. Suomalaisena yrityksenä he ymmärtävät erilaisten vuodenaikojen poikkeuksellisen kovat vaatimukset lämmityslaitteille niin lämmityksessä kuin viilennyksessä. Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput panostavatkin tuotteissaan kokonaisvaltaiseen, ympärivuotiseen ekologisuuteen. Vuosikymmenten kokemus on auttanut heitä valitsemaan parhaan ja arvoiltaan kestävän maalämpötekniikan.

Oikean maalämpöjärjestelmän kiinteistökohtaiseen valintaan vaikuttavat talon koon lisäksi muun muassa sen sijainti, ikä ja käyttöveden kulutus. Paras ratkaisu löydetään, kun laadukas lämpöpumppu kohtaa ammattitaitoisen jälleenmyyjän. Oilon ja Lämpöässä maalämmön edustajat tavoittaa Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumppujen verkkosivujen: www.kotimainenmaalampo.fi, kautta esimerkiksi pyytämällä kustannusarvion. Kohteeseen tehdään säästölaskelma ja valitaan sitten sopivin maalämpöpumppu valmistajan ja paikallisen edustajan yhteisellä ammattitaidolla. Huolellinen suunnittelu varmistaa, että laitteet lämmittävät pitkälle tulevaisuuteen. Oilon ja Lämpöässä maalämpöpumput tekevät kiinteistön lämmityksestä ja jäähdytyksestä mahdollisimman omavaraista ja helppoa. Lämpöässä ja Oilon maalämpöpumput ovat viisas kotimainen valinta, käyttäjälleen edullisin ja huolettomin.

Oilon ja Lämpöässä maalämpöön voit tutustua tarkemmin:

https://kotimainenmaalampo.fi/

OmaSp logo

Oma Säästö­pankki

Vaihda pankkisi parempaan – Tervetuloa Oma Säästöpankkiin

Valitsemalla Oma Säästöpankin SAAT
– Oman henkilökohtaisen pankkiasiantuntijan
– Suorat puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet
– Asuntolainapäätöksen nopeasti heti tapaamisessa
– Kassa- ja käteispalvelut koko päivän ajan
– Monipuoliset digipalvelut

Yksi pankkimme tavoitteista on nopeuttaa asuntokauppoja tarjoamalla tapaamisajat nopeasti ja järjestämällä kaupat nopeasti asiakkaan toivomassa aikataulussa. Oma Säästöpankki avasi konttorin Lahteen vuonna 2017 ja palvelee asiakkaita Aleksanterinkatu 6:ssa täyden palvelun konttorissa. Kun digitalisoituneessa maailmassa monet pankit karsivat palvelujaan ja sulkevat konttoreitaan, Oma Säästöpankki kulkee täysin päinvastaiseen suuntaan.

Yhteistyö kaupungin kiinteistövälittäjien kanssa on meille tärkeää. Arjessamme asuntokauppatilaisuudet ovat juhlaa ja haluamme olla kehittämässä Päijät-Hämeen asuntomarkkinaa yhdessä kiinteistövälittäjien kanssa.

Oma Säästöpankki on tehnyt House Asuntojen kanssa yhteistyötä siitä asti, kun House Asunnot tuli Lahteen. Yhteistyö on luontevaa, koska arvomaailmamme kohtaavat, haluamme molemmat tarjota asiakkaille parasta ja yksilöllistä palvelua. Oma Säästöpankille asiakas on tärkein ja meidän asiakkaamme arvostavat erityisesti henkilökohtaisuutta ja tavoitettavuutta.

Pidämme Oma Säästöpankissa tärkeänä asiakkaan talouden kokonaisvaltaista suunnittelua, oli hän sitten henkilö- tai yritysasiakas. Säästäminen, sijoittaminen ja myös sitä kautta vaurastuminen on merkittävä osa talouden hallintaa. Kannustamme asiakkaita myös sijoitusasuntojen hankintaan. Oma Säästöpankissa tunnemme asiakkaamme ja tämä asiakkaan talouden kokonaisvaltainen tunteminen mahdollistaa meiltä nopean reagoinnin ja päätöksenteon esimerkiksi uuden kodin tai sijoitusasunnon löytyessä.

Meille on tärkeää toteuttaa ja kehittää vastuullista pankkitoimintaa toimimalla siten, että me tunnemme asiakkaamme ja asiakkaat tuntevat meidät. Mottomme on lähellä ja läsnä. Mikäli haluat jatkossa henkilökohtaista pankkipalvelua, ota yhteyttä meihin ja tule tutustumaan pankkiimme.

#omasp #lähelläjaläsnä #lahti

Varaa aika tapaamiseen tästä linkistä:

https://www.omasp.fi/fi/lahti

Varma logo

Varma

Varma on Suomessa tehtävän työn eläkevakuuttaja. Huolehdimme yksityisten yrittäjien ja työntekijöiden lakisääteisestä työeläketurvasta. Olemme myös vastuullinen ja vakavarainen sijoittaja.

Yhtiö vastaa yksityisellä sektorilla noin 900 000 henkilön työeläketurvasta. Vuonna 2019 Varman maksutulo oli 5,3 miljardia euroa, ja yhtiö maksoi eläkkeitä 5,9 miljardia euroa. Varman sijoitusten arvo oli syyskuun 2020 lopussa 46,8 miljardia euroa.

https://www.varma.fi/

Päälikkökiinteistöt logo

Päällikkö­kiinteistöt Oy

Päällikkökiinteistöt on vuonna 2020 perustettu Suomalainen perheyritys. Yrityksen perustajien intohimona on remontoida huonokuntoisista asunnoista kauniita ja laadukkaita koteja, joissa on mukava asua. Käytännöllisyys, laadukkaat materiaalit ja arjessa toimivat ratkaisut ovat remonttien punainen lanka. Yrityksen perustajat Tom, Tiina, Kim ja Anita suunnittelevat ja tekevät remontit pääasiassa itse.