Välitys­palkkio

Yhtä uniikki kuin kotisi

Meillä jokainen välityspalkkio on tapauskohtainen, sillä välityspalkkiomme koostuu aina työmme ja tarvittavien markkinointitoimenpiteiden yhtälöstä. On selvää, että jokainen toimeksianto, asunto ja ihmisten tilanne on aina erilainen. Siksi moni asia vaikuttaa siihen, kun laadimme sinulle yksilöllisen myynti- ja markkinointisuunnitelman. Meistä saat kuitenkin välittäjän, joka on sataprosenttisesti puolellasi: me haemme sinulle vain parasta lopputulosta sekä tarjoamme vain parasta palvelua.

Välityspalkkiot - HOUSE Lahti

  • Asunto-osakkeiden myynnissä välityspalkkiomme on 3,5 % velattomasta kauppahinnasta. Hinta sisältää alv 24 %.
  • Kiinteistöjen myynnissä välityspalkkiomme on 4,0 % velattomasta kauppahinnasta. Hinta sisältää alv 24 %.
  • Ostotoimeksiannoissa välityspalkkiomme on 3,0 % velattomasta kauppahinnasta. Hinta sisältää alv 24%.

Tämän lisäksi veloitamme tapauskohtaisesti mahdollisia asiakirjakuluja toteutuneen mukaan. Esimerkiksi maksimissaan asunto-osakkeissa 250€ ja kiinteistöissä 350€.

Hyvä kiinteistönvälittäjä on arvokkaampi kuin välityspalkkio

Koko toimintamme perustuu vahvaan myyntityöhön, näkyvimpään ja tehokkaimpaan markkinointiin sekä avoimeen ja rehelliseen luottamukseen. Kun haemme sinulle parasta mahdollista lopputulosta, haluamme olla jokaisen euron arvoisia. On tutkittua faktaa, että hyvä kiinteistönvälittäjä saa itse myyjiä selkeästi paremman hinnan. Parhaimmat kiinteistönvälittäjät pitävät tämän lisäksi myös huolen, että reklamaatioita ei pääse syntymään jälkikäteen, sekä auttavat asiakkaita kaikissa asunnon myyntiin ja ostoon liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa. Haluamme olla enemmän kuin kiinteistönvälittäjiä. Haluamme, että meistä tulee elinikäisiä toisia arvostavia ystäviä.