Meistä

HOUSE Lahti

”Tehdään yhdessä teidän unelmista totta” on sloganimme, joka syntyi jopa hieman vahingossa vuosien varrella. Tärkein sana lauseessa on kuitenkin ”teidän”. Meille asiakas on aina tärkein. Jokainen toimintamme lähtee liikkeelle asiakkaan tarpeesta ja toiveista. Teemme töitä täydellä asenteella päivän jokaisena hetkenä saavuttaaksemme parhaimman lopputuloksen asiakkaillemme.

Jos etsit esitteen jakajaa, valitse joku toinen. Jos haluat parhaimman lopputuloksen, valitse HOUSE Lahti.

Yritys on perustettu eri taustoista tulevien kavereiden kanssa, joilla kaikilla on vain yksi päämäärä: hankkia asiakkaalle mahdollisimman paljon lisäarvoa. Haluamme tuoda kaupunkiin tyyliä, raikkautta, asennetta ja sellaista yhdessä tekemisen meininkiä, jota ei ole ennen nähty. Uskomme todella vahvasti tekemiseemme, eikä meidän työtämme häiritse markkinatilanne, politiikka tai pandemiat. Olemme avoimia tuloksiemme ja toimintatapojemme suhteen ja siksi luottamus meihin on yleensä rakennettu jo jopa ennen ensimmäistä tapaamista.

Kymmenet tuhannet somekanaviemme seuraajat ja sadat tuhannet näyttökerrat kuukausittain tekevät meistä näkyvimmän kiinteistönvälitysyrityksen Päijät-Hämeessä. Panostamme laadukkaaseen ja tunteita herättävään markkinointiin, joka koskettaa.

Olemme täysin lahtelainen brändi ja otamme rakkauden kotikaupunkiamme kohtaan hyvin vakavasti. Haluamme luoda positiivista ilmettä Lahden seudulle, sekä olla tukemassa Lahden kasvua merkittävänä asuinpaikkana Suomessa.

Toimintaamme ohjaavat arvot

1.

Yhdessä tekeminen:

Uskomme aitoon yhdessä tekemiseen. Asiakas saa aina eniten lisäarvoa, kun teemme kaikki yhdessä töitä sen eteen. Korostamme jokaisen työntekijämme parhaita puolia, ja meillä jokainen voi keskittyä vain ja ainoastaan siihen, missä on paras. Autamme ja tuemme toisiamme joka tilanteessa. Elämme intohimolla työtämme kohtaan ja työkavereistamme on muodostunut perhe.

2.

Positiivisuus:

Luomme positiivista ilmapiiriä niin asiakkaille kuin kollegoillekin. Uskomme tekemiseemme niin vahvasti, että saamme jopa mahdottoman tuntuisista asioista mahdollisia. Meiltä et kuule asiakkaana selityksiä huonosta markkinatilanteesta, etkä väärästä vuodenajasta. Meidän tehtävä on aina poistaa esteet ja kääntää kaikki positiiviseksi.

3.

Avoimuus:

Olemme avoimia toimintatavoistamme ja tuloksistamme. Asiakaspalautteemme ja myyntitulokset voit aina lukea somekanavistamme. Kerromme aina tarkkaan, miten tulemme toimimaan ja miten saamme parhaimman tuloksen, emmekä jätä asioita epäselväksi.

4.

Rehellisyys:

Kerromme kaiken rehellisesti, niin kuin asiat ovat. Emme anna turhia lupauksia, emmekä selittele asioita kierrellen. Tunnemme markkinan ja kerromme kaiken rehellisesti myös asiakkaalle. Panostamme asiantuntemukseemme niin paljon, että rehellisyys kääntyy aina voitoksi.

5.

Asenne:

Luomme asennetta, jolla menestyminen on huomattavasti helpompaa. Oikealla asenteella pääsee aina haluttuun lopputulokseen. Meidän nälkämme ja intohimomme työntekoon näkyy jokaisesta tekemisestämme. Ei sattumaa, vaan harkittuja tekoja.

Tavoitteet ja
tulevaisuuden näkymät

Haluamme luoda yrityksen, joka kattaa kaiken asumiseen ja rakentamiseen liittyvän yhden brändin alle. Tavoitteemme on kasvaa Lahden alueen tunnetuimmaksi asumisen ammattilaiseksi, jonka sisältä löytyy kiinteistönvälityksen lisäksi esimerkiksi rakentamisen ammattilaiset, isännöintipuolen moderneimmat tekijät, vuokrauspuolen tähdet tai vaikkapa siivousalan ahkerimmat tekijät. Vain taivas on rajana! Tärkeimpänä lähtökohtana pidämme arvojemme lisäksi modernia markkinointia, jonka jälkeen kenellekään ei jää epäselväksi, keneltä saa parhaimman lopputuloksen.

Etsimme siis jatkuvasti monen alan ammattilaisia mukaan kasvavaan perheeseemme. Olemme avoimia myös erilaisille yhteistyökuvioille, joilla asiakkaamme saavat mahdollisimman paljon lisäarvoa.

Rakennuksen portaat