Mika Mäkinen

Kiinteistönvälittäjä LKV

Mika on vakiinnuttanut asemansa tunnetuimpina välittäjinä Asikkalan kiinteistönvälitysmarkkinoilla. OP-Kodissa välitysuransa aloittanut Mika on nopeassa ajassa saanut loistavan pohjan uralleen ja nyt tavoitteet on nostettu korkealle. Puolentoista vuoden aikana Mika on suorittanut LKV tutkinnon ja on myynyt tuona aikana todella suuren osan Asikkalan markkinaosuudesta. Mikan avulla House saa nyt alueelle vahvaa aluetuntemusta. Mikan vahvuudet korostuvat entisestään alueen arvokkaimpien kohteiden välittämisessä niin asunto kuin vapaa-ajan asuntopuolella.

Pitkä työhistoria erilaisista vastuutehtävistä ja myynti- ja markkinointiprojekteista on luonut Mikalle verkoston, joka on kultaakin arvokkaampi. 17 vuoden kokemus mainosalalla on opettanut kaiken mahdollisen rakentamisen, talotehtaiden ja asuntorakentamisen markkinoinnista Suomen tunnetuimmille brändeille. Samalla Mika on päässyt tekemään yhteistyötä Suomen suurimpien kiinteistönvälitysketjujen kanssa. Mika näkee taidokkaasti jokaisen kodin parhaimmat puolet ja tuo niitä esiin niin, että se tavoittaa juuri oikeat kohderyhmät ja ostajat. Kanavagolfin toimitusjohtajana Mika pääsi ydinpaikalle seuraamaan paikallisten sekä lomalaisten elämää Asikkalassa. Mika on myös asunut Vääksyssä kohta 23 vuotta, joten aluetuntemuksen lisäksi Mika osaa kertoa alueen palveluista ja ohjata esim. paikkakunnalle muuttavat eri palvelujen sekä yrittäjien pariin.

Kokemusta löytyy lisäksi talorakentamisen puolelta, sekä ulkomaan loma-asuntojen myynnistä. Talotekniikan ymmärtäminen on kiinteistöjen ja vapaa-asuntojen myynnissä tärkeää ja näitä kokemuksia Mika hyödyntää jokaisen kodin myynnissä.

Ota yhteyttä!